Kjempeimponert over helsevesenet

Nå har vi vært hjemme i 4 dager og jeg var jo veldig spent på hvordan mamma ble mottatt i kommunen. Det har virkelig gått langt over alle forventninger! De ringer, bringer og står på døra til alle døgets tider. Huset er fullt av hjelpemidler. De hopper over søknader og bare leverer alt hun trenger på timen. Til og med Ahus sender ting som ingen har bestilt, men tenker at hun nok vil trenge..

Det er jo en uvant tilværelse dette, men med så god hjelp fra absolutt alle, så går det veldig bra. Men med sondemating 10 timer i døgnet, så er det utvilsomt slitsomt. Men de har sørget for at hun får fri mellom kl 1100 og kl 1700, så i dag har vi vært på shopping og kortet gikk varmt:-) Det ble både nye sofa og nye klær..

Så, heia Nes Kommune – vi er kjempefornøyd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *