I morgen er dagen..

Dagen da mamma skal hjem fra sykehuset. Vi gleder oss, hun mest da tror jeg. Det står helt helt arenal av esker og ting og tang på rommet som vi skal ha med oss hjem. Det er sondemat, maskiner, stativer og jeg er spent på hvordan dette skal gå. Men de sier på sykehuset at de har ordnet med kommunen og at det kommer et helt team fra Ahus i morgen for å lære både sykepleiere og meg hvordan vi mater gjennom en peg..

Jeg kjenner jeg er skeptisk til kommunen, men kanskje går det bra.. Jeg skal i alle fall si ifra. Det har jeg gjort før og jeg gjør det igjen hvis det er nødvendig. Mulig ordføreren husker meg fra sist gang jeg ringte på en søndag:-)

Dette blir annerledes – bare det å bo med mamma, det har jeg ikke gjort på 35 år.. ikke hun heller for så vidt:-)

Men jeg tror vi er klare for å møte hverdagen!

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *